Hvad er design thinking?

Design Thinking er byggestenene både metode- og mindsetmæssigt, til at designe det liv som du ønsker. Det handler først og fremmest om, at du tror på, at du kan gøre en forskel, ved at have en intentionel process, til at skabe nye relevante løsninger med et positivt impact. Design thinking giver dig tillid til dine egne kreative evner, hvor du forandrer svære problemstillinger til muligheder.

Er du den fødte designer?

Lad mig svare for dig: JA!

Men sjovt nok, så glemmer vi det lidt som voksne. Men kig dig omkring i dit eget liv og på dit arbejde – alt hvad du omgiver dig med er designet af os mennesker. Vi designer løs, produkter og services. Men vi designer også tanker og følelser. Vi designer vores liv, vi har valgt et postnummer, en bolig, en partner, farven på din cykel? Design Thinking er din mulighed for at designe og strukture dit liv på et gennemafprøvet koncept, men hvor jeg guider dig og stiller dig de nødvendige coachende spørgsmål med dyb indsigt i motivation, formål og værdi.

Kan du skabe dig?

Det kræver mod at gøre noget nydt, finde på noget som ikke er afprøvet endnu, fortælle om mulige løsninger uden helt at kunne være specifik eller garantere at resultaterne er bullet proof! Derfor skaber vi os for lidt. Men de modige og frygtløse – de designer, fordi designprocessen er levende og iterativ, fyldt med følelser, indlevelse og begejstring. Fordi muligheden er der for at designe noget nyt, som giver værdi for dig og andre. Fordi at verden ville være et kedeligt sted at være, hvis designprocesserne ikke fandtes.

Hvad skal du bruge design thinking til?

Hvis du nu går rundt og holder en drøm i dine hænder. En drøm om et nemmere hverdagsliv? Mindre stress og jag. Mere glæde og overskud. Så er design thinking den metode og det mindset du skal bruge.

Vi skal væk fra konkret mål-tænkning. Dit liv bliver nødvendigvis ikke lykkeligt, hvis du gerne vil arbejde 25 timer om ugen. Vi kan have en drøm om, at det er løsningen. Design thinking handler om at udvikle dig, imens du afprøver mange forskellige muligheder. Der er altid mange løsninger, til de følelser og tanker du gerne vil opnå i dit liv.

Design your future og coaching?

Har du brug for en struktureret process-partner, som kan udfordre dit tankesæt og dine overbevisninger? Så vil jeg hellere end gerne coache dig i, at implementere design thinking mindset i dit liv. Du bliver aldrig færdig med at designe dit liv, omvendt så er det aldrig for sent at starte.