Velkommen til Design Your Future

Min største ambition er, at give dig inspiration til at leve det liv, du gerne vil. Uanset, hvor du er i livet. Dele ud af alle de værktøjer jeg har samlet sammen igennem coachinguddannelser, utallige bøger, kurser m.m. Dele ud af mine egne livserfaringer og ikke mindst min faglighed.

Min historie

Jeg har ikke ligefrem taget den lige vej i livet. Jeg har to gange i mit liv, sagt mit faste job op, uden at have noget andet. Det gjorde jeg i 2007 og i 2021. Jeg kunne mærke i alle mine celler, at jeg skulle noget andet, men vidste ikke helt præcis hvad og tænkepauser er gode at have i sit liv.

Jeg er flyttet mange gange i mit liv. I min barndom har jeg boet i Vejle, Luxemborg, Vejle, Esbjerg og Kolding. I mit voksenliv i Aarhus, København, NYC, Aarhus, Kerte, Aarhus, Kolding, Odense og nu Strib. Jeg er glad for forandringer, det giver mig ny energi. Og jeg elsker at indrette og flytte rundt.

Livet som lønmodtager har altid drillet mig. Jeg er ikke god til de faste rammer, f.eks. at der er faste regler mht. ferieafvikling, indhold i arbejdsopgaver som jeg ikke får energi af, at stå til rådighed i 46 uger i et år indenfor et fast tidsinterval. Det føles som en spændetrøje for mig.

I 2008 startede jeg selvstændig for første gang. Jeg havde afsluttet min første coachinguddannelse hos Coachinghuset Mindjuice og jeg var fuld af begejstring for at dele ud af mine nye erfaringer. Samtidig startede jeg min anden coachinguddannelse i San Diego hos Debbie Ford. Som nogle måske husker, så kom finanskrisen i august 2008 og min timing var ikke god. Den ene kursus- og coachingvirksomhed lukkede, da virksomhederne ikke havde råd til udviklingsomkostninger.

I 2009 startede jeg mit første undervisningsjob som ekstern lektor på Handelshøjskolen i Aarhus. Og pludselig fik jeg vakt min interesse for at undervise.

I perioden 2011-13 blev jeg mor to gange, men også alenemor, og jeg skulle finde mig til rette i de nye rammer.

I 2014 startede jeg som adjunkt på Erhvervsakademiet Lillebælt, senere UCL. Blev lektorgodkendt i 2018 og fik sammen med undervisningen i markedsføring, også arbejdet med en masse spændende projekter i motivation, trivsel og formativ feedback. I kombination med et liv som alenemor, corona og hjemmeskole, samt en stigende mistrivsel på mit arbejde, gik jeg ned med stress i november 2020. Jeg var udbrændt og min hjerne var helt nedlukket. Jeg var træt med træt på, og jeg følte mig fuldstændig kørt over. Jeg startede delvist på mit arbejde, efter 5 måneders fuldtidssygemelding, men det var svært. Jeg var ikke rask, men jeg befandt mig heller ikke godt i, at være sygemeldt.

I sommerferien 2021 begyndte det at gå op for mig, at jeg ikke skulle fortsætte på mit fuldtidsarbejde. Der var for mange ting jeg ikke kunne gøre noget ved, ikke kunne forandre, men som var vigtige for mig.

Selvom det virkede skørt at sige op, uden at have en sikker plan for hvad jeg så skulle, så føltes det rigtigt. Og en usynlig medvind dukkede op, da jeg pludselig blev kontaktet af en coaching klient. Jeg havde ikke noget coaching lokale, men fandt frem til Vidensparken i Fredericia, hvor der var et fint lokale. Senere fik jeg to virksomhedskunder, som fik tilskud igennem iværksætterpuljen. Jeg var i gang som selvstændig igen, men havde stadig brug for ro og eftertænksomhed.

Jeg har lært meget de første 11 måneder som selvstændig/freelancer. Og jeg udvikler mig stadig. Jeg udvikler mine websites: sandemann.com, designyourbusiness.nu og designyourfuture.dk. Jeg skal i gang med at udvikle online kurser, så flere kan få gavn af min viden og erfaring.

Dagligt lærer jeg nye kompetencer og udfordrer mig selv. Jeg nyder mit fleksible arbejdsliv og har nydt de mange ugers sommerferie sammen med mine børn. Det er ikke sidste gang jeg holder 5-6 ugers sommerferie.

Vil du også designe dit eget liv?

Jeg vil gerne hjælpe dig på vej og udfordre dig på dine tanke- og følelesesmønstre, så du kan udvikle dig, indefra og ud. Jeg bruger min viden og erfaring fra Debbie Ford, som var ekspert i skyggearbejde. Og jeg bruger min viden fra Joe Dispenza’s univers, hvor energi, manifestation og vedholdenhed, er fundamentet for forandring i nutiden.

Du er din egen største forhindring. Din omverden er blot et spejl for dig, for at du kan lære mere om dig selv. Du kan skabe det liv du gerne vil. Hvis du tør og har de rette værktøjer.

Velkommen til – kærlige hilsener fra Camilla Sandemann

Har du spørgsmål, en kommentar eller behov for specifik inspiration, så send mig gerne en mail på camilla@designyourfuture.dk


De hurtige facts:

 • Bachelor.oecon, Aarhus Universitet, 2000 og Cand.merc., CBS, 2003
 • Kundekonsulent, Telia Networks, Kbh., 2004
 • Marketing Assistant, Citibank, Kbh., 2004
 • Brand Manager, Citibank, Kbh., 2005
 • International Account Manager, Gapbuster Worldwide, Kbh., 2006
 • NYC-eventyr, 2007
 • Lifecoach, Coachinghuset Mindjuice, Kbh., 2008
 • Integrative Coach Professional, Ford Institute, San Diego, 2009
 • Coach- og komm.konsulent, SANDEMANN, 2008
 • Ekstern lektor, ASB, Aarhus, 2009
 • Adjunkt, EAL, Odense, 2014
 • Lektor, UCL, Odense, 2018
 • Underviser, coach og mentor, Design Your Future, Middelfart, 2021

Derudover er jeg beskikket censor på E-handelsuddannelsen og Entreprenørskab og Design. Jeg er ad hoc censor hos EAAA Efter- og videreuddannelse, underviser ad hoc på VIA i Horsens på markedsføringøkonomuddannelsen, og er faglig støttelærer for SDU-studerende i Kolding, Odense og Slagelse.